БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 60 ЛВ

9 неща, които жените със страхотна коса правят всеки ден

Искала ли си винаги да имаш дълга и красива коса? Чудиш се как момичетата успяват да я поддържат такава, а ти не можеш дори до рамената да я оставиш без да почне да ти създава проблеми…Виж по-долу какво правят жените със страхотна коса, за да имат страхотна коса. Не, не се повтаряме…просто те наистина имат страхотна коса!

  • Жените със страхотна коса свеждат третирането с преса, сешоари и маши до минимум

Да, обичаш пресата си…не можеш без нея…но повярвай ми, косата ти ще ти е благодарна, ако намалиш използването на тези топлинни продукти. Нанасяш щети, които са трудни за поправяне. Ако не искаш да излезеш сред хората с бухнала коса, можеш да използваш олиото GM Beauty, което ще я приглади и направи мека и блестяща.

  • Жените със страхотна коса спят върху коприна.

Меката текстура на коприната няма да наруши космения кутикул докато спиш, както прави памукът например. Освен това ще направи косата ти по-мека без наелектризирани краища след сън. Сбъдната мечта!

  • Жените със страхотна коса я поддържат чиста

Ако живееш в голям град, неизбежно се сблъскваш с прах и мръсотията, които му принадлежат. Чувала си, че не трябва да миеш косата си всеки ден, за да не се омазнява по-бързо. Напротив! Ако използваш продуктите, създадени специално за твоята коса, няма да имаш проблем. А и на красива жена не й отива да е с мръсна и мазна коса. Замисли се!

  • Жените със страхотна коса не забравят за хидратацията

Кожата на главата се нуждае от редовна хидратация, също като кожата на лицето ти. Особено ако искаш да имаш здрава, силна и дълга коса. При много сух скалп втрий от олиото GM Beauty в него, за да хидратираш кожата с натуралните масла в продукта.

  • Жените със страхотна коса се хранят правилно

От изключително значение е какво ядеш, за да поддържаш косата си здрава и силна. Ако не внимаваш какво консумираш, битката със загубата на коса може да се окаже загубена, дори и да използваш най-скъпите продукти. Храните, богати на желязо, цинк, Омега-3 мазнини и протеин подопагат стимулирането на здравината на космените фоликули и съответно за растежа на косата.

  • Жените със страхотна коса внимават за времето, прекарано на слънце

Знаеш колко е важно да използваш слънцезащитна козметика за своята кожа, но имаш ли представа, че също толкова важно е да използваш такава и за твоята коса. Сигурна съм, че обичаш слънцето, но ограничи времето навън в най-горещите часове и незабравяй да се погрижиш за красивата си коса с олиот GM Beauty, което е със слънцезащитен фактор!

  • Жените със страхотна коса я подстригват регулярно

Знам, че искаш да имаш дълга коса, но не пропускай да посетиш фризьора си. Ако косата ти цъфти, не само няма да стане дълга, но и ще се увреди още повече, ще се накъсва и заплита, а не това е ефектът на красива грива, който търсиш, нали?

  • Жените със страхотна коса я мият с хладка вода

Точно така! Спести си горещите душове на косата си, ако искаш да е здрава. Топлината уврежда структурата на косъма, накъсва го о свен това я сплесква и косата губи обема си. Използвай по-хладка вода и ще усетиш разликата.

  • Жените със страхотна коса използват правилните продукти

Не забравяй освен всички съвети дотук, да използваш и правилни козметични продукти. За да поддържаш косата си здрава и блестяща са нужни немалко усилия, но резултатът си заслужава. Не пропускай да нанесеш олио в краищата или по дължината на косата си, за да възвърнеш мекотата й и да я предпазиш от третирането със сешоар или преса.

Жените със страхотна коса знаят как да привличат погледите към себе си! Следвай стъпките и преоткрий красотата на косата си. Готова ли си да заблестиш?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *