Без категория

3 Beauty идеи за незабравим halloween

Знаем какво направи миналото лято и как се вкара в Страшен филм като не се погрижи достатъчно добре за косата си. И сега тя се къса и цъфти, няма блясък и жизненост и просто изглежда тотално изтощена. Ако ти е омръзнало да живееш в ужаса на Петък 13-ти, но в сряда, то имаме решение за теб. Както знаеш, за нас няма по-важно нещо от това ти да имаш здрава и красива коса. Това, че е Хелоуин и трябва да си гримирана стряскащо, не значи, че косата ти трябва да изглежда зле. Тази на най-добрата ти приятелка също!

За празника можеш да си подариш безценните натурални масла, които се съдържат в опаковката на олиото ни за коса. GM Beauty Hair Oil ще възвърне блясъка и здравината на косата ти, ще я подхрани в дълбочина. След седмица ще усетиш разликата и подобрението и вече няма да се плашиш от късащите се изтощени краища.

Тъй като ти си специална и ние държим на нашите клиенти, сме ти подготвили и няколко празнични идеи, които да приложиш на партито в сряда.
1. Намери си секси костюм – всяка GM Beauty мацка е неустоима. Така че развихри въображението си и се превъплъти в героинята, която винаги си искала да бъдеш – принцеса, вещица, палаво котенце. Най-хубавото е, че тази нощ никой няма да те съди.
2. Гримирай се тематично – сега ти е паднало да демонстрираш make-up уменията си. Може да превърнеш красивото си лице в стряскащо произведение, ако си поиграеш повече с четките и цветовете. Ако нямаш муза, влез в YouTube и разгледай влоговете с грим предложения. Сигурни сме, че ще откриеш нещо подходящо.
3. Оправи си косата – дали ще е права, начупена или оформена в нестандартен кок, най-важно е косата ти да изглежда здрава. Тя ще е рамката на Хелоуин визията ти. Затова опитай следното: нанеси по-обилно количество от GM Beauty Hair Oil, увий косата си с кърпа за 30-40 минути и след това я измий с шампоан и балсам. Гарантираме ти, че няма да има по-неотразима Кралица на мъртвите тази нощ.
Готова ли си за незабравимо парти?

P.S. Специално за празника ти подаряваме -40% от цената на GM Beauty Hair Oil. Не пропускай тази стряскаща отстъпка, за да не те преследва призракът на пропуснатите възможности. Буу!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *