БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 60 ЛВ

3 Beauty идеи за незабравим halloween

Знаем какво направи миналото лято и как се вкара в Страшен филм като не се погрижи достатъчно добре за косата си. И сега тя се къса и цъфти, няма блясък и жизненост и просто изглежда тотално изтощена. Ако ти е омръзнало да живееш в ужаса на Петък 13-ти, но в сряда, то имаме решение за теб. Както знаеш, за нас няма по-важно нещо от това ти да имаш здрава и красива коса. Това, че е Хелоуин и трябва да си гримирана стряскащо, не значи, че косата ти трябва да изглежда зле. Тази на най-добрата ти приятелка също!

За празника можеш да си подариш безценните натурални масла, които се съдържат в опаковката на олиото ни за коса. GM Beauty Hair Oil ще възвърне блясъка и здравината на косата ти, ще я подхрани в дълбочина. След седмица ще усетиш разликата и подобрението и вече няма да се плашиш от късащите се изтощени краища.

Тъй като ти си специална и ние държим на нашите клиенти, сме ти подготвили и няколко празнични идеи, които да приложиш на партито в сряда.
1. Намери си секси костюм – всяка GM Beauty мацка е неустоима. Така че развихри въображението си и се превъплъти в героинята, която винаги си искала да бъдеш – принцеса, вещица, палаво котенце. Най-хубавото е, че тази нощ никой няма да те съди.
2. Гримирай се тематично – сега ти е паднало да демонстрираш make-up уменията си. Може да превърнеш красивото си лице в стряскащо произведение, ако си поиграеш повече с четките и цветовете. Ако нямаш муза, влез в YouTube и разгледай влоговете с грим предложения. Сигурни сме, че ще откриеш нещо подходящо.
3. Оправи си косата – дали ще е права, начупена или оформена в нестандартен кок, най-важно е косата ти да изглежда здрава. Тя ще е рамката на Хелоуин визията ти. Затова опитай следното: нанеси по-обилно количество от GM Beauty Hair Oil, увий косата си с кърпа за 30-40 минути и след това я измий с шампоан и балсам. Гарантираме ти, че няма да има по-неотразима Кралица на мъртвите тази нощ.
Готова ли си за незабравимо парти?

P.S. Специално за празника ти подаряваме -40% от цената на GM Beauty Hair Oil. Не пропускай тази стряскаща отстъпка, за да не те преследва призракът на пропуснатите възможности. Буу!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *