БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 60 ЛВ

3 реални кошмара за твоята коса и как да се спасиш от тях

Днес е Halloween – денят, в който навън върлуват призраци, вещици, чудовища и всякакви митични същества. Знаем, че този празник има своите противници, но днес искаме да обърнем внимание на по-сериозната негова страна. Събрахме в кратка класация топ 3 кошмара за косата, които всяка жена е изживявала. Не защото е модерно да се правят списъци в планери, а защото имаш нужда от решения. И то ефективни!

Кошмар №1: Косопад

Това може би е най-големият кошмар на всяка жена. Космите по четката изглеждат обезпокоително, особено когато са в по-големи количества. За съжаление тук причинителите може да са различни – ген, заболяване, недостиг на витамини и минерали, нездравословно хранене, агресивно третиране или просто сезонна прищявка на косата.

Решение: има няколко начина, които ще ти помогнат да запазиш косата си гъста. На първо място трябва да се посъветваш с лекар. Той ще ти каже къде е проблемът и ще ти даде правилните добавки, които да набавят липсите на витамини и минерали в организма ти. Задължително е да се консултираш с професионалист, не взимай решения сама, защото може да задълбочиш проблема. Хапвай повече зеленчуци и риба.

Кошмар №2: Цъфтежи и накъсване

Ако има жена, която твърди, че косата й никога не е цъфтяла и изглежда перфектно, то определено или лъже, или е вещица. 😀 Въпреки че е Halloween и всичко необяснимо изглежда истинско, някак си ни се иска да останем в реалността. Без значение какви домашни отвари й забъркваш, косата цъфти и се накъсва и този процес понякога е извън всякаква логика на усилията, които полагаш, за да изглежда безупречно.

Решение: скъпа призрачна красавице, няма универсален продукт или магическо заклинание, които да те избавят от досадните цъфтежи веднъж завинаги. Но има формула, която може да ти спомогне за намаляването им – тази на GM Beauty Hair Oil. Комбинацията от арганово масло, масло от кактус „бодлива круша“ и масло от гроздови семки ще подсили и заздрави косата ти в дълбочина. Дотолкова, че никое проклятие да не може да я засегне!

Кошмар №3: Студеното време

Няма как да избягаме от темата за студа, който вече е тук. В краят на октомври сякаш си спомняме рязко, че времето може и да е коварно както за здравето ни, така и за визията на косата ни. Студът е основна причина за накъсването на косата, защото я изсушава и нарушава здравата й структура. Да не говорим за шапките, които наелектризират косата и я стресират допълнително.

Решение: Хидратация и пак хидратация! Използвай продукти на маслена основа, които ще поддържат косата ти хидратирана в дълбочина. Комбинацията от арганово масло, масло от кактус „бодлива круша“ и масло от гроздови семки в GM Beauty Hair Oil е формулата, която ще осе погрижи за косата ти през студените дни. Като бонус: край на електризирането!

И не на последно място – докрая на деня продуктите на GM Beauty Hair Care са намалени с цели 20%. Преобрази косата си за Halloween и накарай всички жени около теб да позеленеят от яд. Буу!