БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 60 ЛВ

Помооощ! Ноември е!

Здравей, хубавице! Как си в това студено време? Сякаш довчера лятото беше тук, а само с едно примигване и хоп – вече е ноември! Ужас!!! Това значи, че скоро е декември и януари и т.н., и няма да ти говорим за най-страхотните празници от годината, а за времето. Да, точно така – за времето.

Студът навън е най-големият кошмар за твоята коса. Дъждът и снегът също. Сигурни сме, че и ти ненавиждаш това да мръзнеш, макар и скрита под шапки, шалове, пончута и о, не – грозни ленти за глава/уши. Бррр, настръхваме само като си го представим…Чуй ни сега добре, молим те да не излагаш на този есенно-зимен трилър своята любима коса. Погрижи се за нея, погрижи се за себе си.

Предполагаме, че вече знаеш, че през студените месеци организмът ни страда от липса на витамини, а това се отразява и на косата, нейната здравина и блясък. Климатиците или парното у дома изсушават не само въздуха, но и косата, която и без това третираш ежедневно с преса или сешоар, а това се отразява на структурата на косъма. За капак – шапката, която допълнително накъсва и наелектризира косъма. И като я свалиш имаш не красива прическа, а стотици щръкнали косъмчета във всевъзможни посоки. Още една трагедия…Сигурни сме, че не искаш прическата ти да изглежда така.

Но да оставим суетата настрани. Довери ни се. Знаем, че си умно момиче, което е готово да послуша съветите на патилите вече. Всяка коса е красива, когато е здрава. Ако не се погрижиш за това, тя ще започне да цъфти и да се къса. Ако не я подхранваш с нужните витамини, храна и правилни продукти, тя ще започне и да пада и рискуваш да загубиш много от нейното количество.

Ето какво да направиш, за да избегнеш кошмарните щети и фатални развръзки, които студеното време може да нанесе на косата ти:

Включи повече плодове и зеленчуци в менюто си – те ще ти осигурят нужните витамини;
Не забравяй да добавиш и яйца;
Купи си копринена калъфка за възглавница, за да избегнеш накъсването на косата си при триенето й, докато спиш;
Не забравяй шапката, но използвай такава от естествени материи;
И един бонус съвет от нас. За да възстановиш изтощената и стресирана от температурните промени коса, можеш да й правиш специална терапия два пъти седмично. Преди да си легнеш нанеси няколко капки от олиото за коса GM Beauty и увий косата си в кърпа. Преспи така, а на сутринта измий косата си по обичайния начин. Натуралните масла от арган и кактус „Бодлива круша“ ще подхранят и хидратират косата ти в дълбочина, ще възвърнат блясъка и мекотата й. Какво блаженство! След като изсушиш косата си, нанеси 1-2 капки в краищата на косата и изчакай поне 30 мин преди да излезеш навън, за да не я стресираш отново.

Ноември може да е страхотен и пълен с красота и трепетни очаквания. Наслади му се! Грижи се за косата си, а тя ще се погрижи всички погледи да са приковани винаги в теб. Защото ти си ослепителна, невероятна, мила и ние искаме всички да го разберат!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *