БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 60 ЛВ

От любов към самите нас

Аз знам, че всяка жена е различна и има своя собствена красота. Създадени сме уникални и затова трябва да се стремим да пазим тази своя уникалност. Дали ще сме със сини или кафяви очи, руси или тъмни коси, ниски или високи – това е без значение, когато обичаме себе си и се харесваме такива, каквито сме. А това си личи винаги. Излъчваш ли увереност, то ти излъчваш и красота. Но има жени, които забравят, че са уникални. Забравят, че носят невероятна сила в себе си и са загубили вътрешната си светлина и способността да сияят с нея. Смачкани от делнични грижи, неподходящи партньори, работни проблеми или завистливи приятелки, тези жени забравят колко специални са всъщност и как никой не може да им каже, че не са красиви.

Всеки заслужава любов, всеки се нуждае от нея, но тази, която често пренебрегваме, е любовта към самите нас. Научете се да харесвате образа в огледалото. Спрете да гоните тези 5 кг, които тотално ще променят фигурата Ви, а всъщност няма да е точно така. Усмихвайте се повече, хапвайте вкусна и здравословна храна, движете се повече и не позволявайте на някой да Ви казва, че трябва да промените нещо в себе си, за да Ви обича. Защото, мили дами, Вие сте съвършени по своето несъвършенство и всеки, който твърди обратното, е глупак! J

Та защо го изписах всичко това…аз не съм коя да е – не, не съм будната ти съвест, най-добрата ти приятелка или майка ти…аз съм част от теб. Виждам те всеки ден – знам кога си тъжна, кога си болна или нещо в тялото ти не е наред. Знам и усещам, когато си щастлива и се чувстваш добре, въпреки че си станала в 6:30, за да потичаш в парка, а след това да се включиш в оперативка с колегите от 09:00. Знам кога си уверена, че изглеждаш добре, а също и кога искаш да сложиш шапка и големи очила, за да се скриеш от света.

Е, имам новина – не можеш! И то защото те познавам и знам колко невероятна си. Аз, скъпа моя, съм твоята коса. Изненадана ли си да го чуеш? Честно казано се изморих да те гледам отчаяна сутрин, проклинаща я мен, я кожата или нещо друго по себе си. Може би сега не съм в най-страхотната си форма, но и ти добре се справяш да ме подлагаш на какви ли не изпитания. То не бяха преси, маши, омбрета или пък тотална смяна на цвета…

Красавице, ще ти кажа едно – не ти се сърдя за нищо. Просто те моля – посрещни деня с усмивка и благодарност, че имаш пореден шанс да го изживееш щастливо и така, както ти би искала. И ако имаш нужда от промяна, давай! Направи първата стъка към своето по-добро днес, а аз обещавам да съм до теб.

Добро утро!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *