БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 60 ЛВ

Отдавна искам да ти кажа…

Добро утро, хубавице!

Не знам дали ти стана ясно, но това си е моят блог – на твоята коса. Какви ли не експерти са се мъчили да дават съвети как да ме поддържаш здрава и блестяща, но има няколко неща, които може би не знаеш, и които отдавна искам да ти кажа.

Убедена съм, че си запозната с най-актуалните бюти тенденции. Не се съмнявам, че обръщаш изключително внимание на външния си вид и се стремиш да си „топ“ ежедневно. Е, не винаги го постигаш…не ми се обиждай сега, искам да съм честна с теб.

Но да се върнем на темата – какво не знаеш за мен? Ами май знаеш само цвета ми, въпреки че много момичета и това не знаят след години на смени и промени. Иска ми се да можех да говоря, за да можеш да чуеш всекидневните ми писъци при допира с любимата ти преса. Знам, че обожаваш идеално правата си лъскава коса, но повярвай ми – тия 220 градуса никак не ми влияят добре. Сега ще кажеш, че си настроила пресата на 180, ама то си е същото…моля те само – използвай подходящи продукти, за да подпомогнеш възстановяването ми. Аз се опитвам и сама, но понякога и на мен ми е трудно. Особено ако обичаш да си похапваш повече вредни неща и да не внимаваш съвсем какво слагаш на масата.

Чувала ли си за арганово масло? Да, много ясно! Ами използвай го, момиче! А в съчетание с други масла можеш да постигнеш чудеса. Ако съм суха и изтощена, ще ми помогнеш да се възстановя. А ако съм здрава и жизнена, ще ме опазиш по-дълго време такава.

Е, крайният резултат, ако използваш правилния продукт – ще е блясък и пленяваща красота на твоята коса. Заслужава си да опиташ.

Това е кратко въведение към моя свят. Обещавам ти да прочетеш много вълнуващи истории от моя личен опит. Ще ти дам полезни съвети и ще ти разкрия тайни, с които да бъдеш уверена и красива. Аз съм 90% от твоето селфи, а ти обичаш селфитата си. Погрижи се да са зашеметяващи!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *