БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 60 ЛВ

На теб, цветно момиче!

8 март е сред любимите ми празници. Освен че навсякъде се разхождат хора с цветни букети, всички жени са изключително красиви и усмихнати. Всяка знае, че днес е нейният ден, чувства се специална и обичана. Докато вървах по пътя към работа срещнах десетки жени с блестящи очи и оформени прически. Много се зарадвах, а после натъжих. Защо? Защото вчера жените не изглеждаха така. Зачудих се каква е причината жените да са щастливи,усещайки внимание и грижа към себе си само за ден.

И се ядосах! Ядосах се, защото няма съмнение, че всяка жена е уникална и красива. Всяка жена заслужава най-доброто, защото носи в себе си сила, непонятна за мъжете. Жените умеят да превръщат болката в усмивка, сълзите в радост, а грешките в добър урок. Жените владеят хаоса по един чаровен начин и техният свят не е подчинен на логиката. Точно затова е толкова страхотен! Жените са създания, които само истински мъж, уверен в себе си, може да разбере и обича.

За това, скъпо момиче, ако днес все още не си чула следните думи, ще ти ги кажа аз: „Ти си красива и забележителна жена! Ти си причината да съществува този свят и да е така красив и различен. Ти можеш да постигнеш всичко, за което мечтаеш. И един слънчев ден ще бъдеш прекрасна майка. Точно като твоята, която те научи как да си слагаш панделки и цветя в косата, която възпита в теб любов и уважение, тази, която беше до теб, когато онова момче разби сърцето ти в 7ми клас. Тази, която е съпруга за пример и майка, за която всяко дете мечтае. Някой ден и ти ще бъдеш такава, защото си прекрасна!“.

Това исках да ти кажа, благодаря, че ме изслуша! Дано имаш незабравим ден. Почерпи се с торта, поглези се със специален подарък от теб за теб! Погрижи се за своята здрава и красива коса, за усмихнатото си лице и за любимото си тяло. Още сега! 🙂

ХОХО
Твоята коса