Без категория

Наръчник за перфектното селфи

Не на шега ще ти споделим няколко идеи как да постигнеш перфектното селфи. В света на Инстаграм няма нищо по-важно от това как представяме себе си. Освен това знаем, че страшно много харесваш своя сладък колега и искаш да го впечатлиш, а защо не и да си уредиш среща с него за 14 февруари.
Това, че си прекрасно и усмихнато момиче го знаят майка ти и приятелките ти, но ако наистина го харесваш, трябва да се постараеш да те забележи. Няма да ти губим повече времето. Ето как да постигнеш перфектното селфи и да събереш много лайкове.

Грим:
Не казваме, че трябва да си тежко гримирана, но не може и без грим. Заложи на естествения си вид и подчертай хубавите си черти. Нанеси фондьо тен, за да изравниш тена на лицето и да прикриеш някои от несъвършенствата по кожата си. След това подчертай очите си с черна очна линия, като следваш естествената им форма. Сложи спирала за обем, нанеси руж и червило в есествен тон – например розово или прасковено и хоп – вече си готова с грима.

Коса:
Вече знаеш, че косата ти е 90% от твоето селфи, нали? Така че отдели време да я оформиш за снимката. Измий я и подсуши, след това я оформи спрямо личните си предпочитания. Не пропускай да ѝ придадеш мекота и красив отблясък като нанесеш в краищата и по дължината ѝ няколко капки от олиото GM Beauty Hair Oil. Оформи с пръсти и си готова и с тази стъпка.

Дрехи:
Избери едноцветни дрехи, които подхождат на тена на лицето и цвета на косата ти. Препоръчваме ти пастелни цветове, които отиват почти на всеки. Не прекалявай с бижутата – нежно колие е напълно достатъчно. Внимавай и с размера на деколтето!

Светлина:
Избери място в стаята си, където влиза естествена светлина. Трябва ти и едноцветен фон, за да не станат прекалено много обектите на заден план, които да разсейват вниманието от теб. Когато използваш ествествена дневна светлина, тя ще озари лицето ти и няма да имаш нужда от изкуствените филтри. Това са бонус точки!

Усмивка:
Вдигни брадичка и се усмихни широко. Ти си красива и позитивна и няма нищо по-привличащо в една жена, от нейната искрена усмивка. Покажи на всички, че се харесваш и те ще те харесват. Нацупените муцки остави за другите момичета, които не могат да впечатлят с непринуденост и есествен чар.

Е, хайде, залавяй се за работа. Едва ли ще постигнеш перфектното селфи още от първия път, но ако следваш тези съвети, определено ще е доста по-бързо. Ще се радваме да ни споделиш и в коментар развитието. 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *