БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 60 ЛВ

Как да изправиш правилно косата-си

Сигурно ти се струва смешно, защото ти си изявен професионалист, когато става дума за изправянето на косата ти – все пак го правиш от години. Но не подминавай следващите няколко съвета, ако искаш косата ти да остане здрава и блестяща, а не само красиво подредена.

Започваме по реда на нещата, които трябва да направиш преди изправяне, защото правилото не включва само преса.

  1. Подхранване

Преди да влезеш в банята, за да измиеш косата си, обърни внимание на това, че трябва да я подхраниш добре. Колкото по-здрава и силна е косата ти, толкова по-незабележими ще са щетите, които предстои да й нанесеш. Прави си възстановяващи маски, които после можеш да отмиеш. Ако си фенка на някой сериал, побързай да се заредиш с най-новата му серия и купички свежи плодове. А докато се наслаждаващ на времето само за теб, можеш да следваш тези стъпки. Вземи своето любимо олио за коса GM Beauty Hair Oil и нанеси обилно количество по цялата си коса. Увий я в кърпа за 50-60 минути и след това отмий продукта. Гарантирано след тази ударна доза от витамини и натурални масла ще усещаш косата си много по-мека, жизнена и дълбоко възстановена. Първа стъпка е изпълнена.

  1. Подсушаване

Знаем, че бързаш да излизаш за среща с приятелки и още не знаеш какво ще облечеш, но не бързай със сешоара. Остави косата да изсъхне сама, като не я търкаш в хавлиената кърпа, а нежно притискаш – така структурата на косъма няма да се наруши и хоп – няма да се къса! След като косата вече е по-суха можеш да прибегнеш към сушенето. Не пропускай да нанесеш продукт с термо защита преди това. Много скоро ще те изненадаме с още един невероятен продукт, към който ще се пристрастиш, косата ти също. Използвай четка с естествен косъм, за да не накъсаш косата си и да избегнеш наелектризирането й.

  1. Изправяне

Стигнахме до главната цел днес – изправянето на косата. Увери се, че косата ти е напълно суха преди да „заиграе“ пресата. Ако е дори леко влажна, ще я изгориш, а не вярваме да го искаш. Сдобий се с хубава преса – забрави за алуминиевото покритие. Довери се на пресите с керамични плочи, които щадят косъма. Стреми се да нагласяш температурата на 180-200 градуса – тази температура е достатъчна за качествено изправяне. Раздели косата на пластове и нежно започни да изправяш косата си. Завържи прическата си с 1-2 капки от олиото GM Beauty Hair Oil, за да й предадеш блясък и неустоим аромат.

Дори и да ти се струват незначителни, тези малки подробности ще направят голямата разлика и подобрение във вида на косата ти. Опитай! 😉

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *