БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ПРИ ПОРЪЧКА НАД 60 ЛВ

ЗА ЖЕНИТЕ И КОСАТА С ЛЮБОВ И ВЪЗХИЩЕНИЕ

Новото олио за коса GM Beauty прави косата блестяща и неустоима на допир

Питали ли сте се какво правят жените, които като минат покарай нас ни карат да се обърнем след тях и да ги гледаме с възхищение. Красота, стил, походка, увереност – те притежават всяка една част от пъзела, който ги превръща в богини. Може би никой не ви е казвал, но всяка жена носи в себе си силата да въздейства върху околните. Само че част от нас не знаят как да подредят правилно този пъзел на красотата, за да получат завършения образ на Афродита. Какво различава тези жени от другите? С какво ги превъзхождат?

Да вземем например съвсем обикновена сиуация – такава, в която ни предстои да изпаднем съвсем скоро – годишната лятна отпуска. Да кажем, че 70% от жените – семейни или не, ще предпочетат да я прекарат на плажа. Морето винаги е добра опция, защото ни зарежда с много енергия, добро настроение, припомня ни спомени и не на последно място – след 10 дни иззлежаване на плажа, се връщаме с хубав шоколадов тен. Такава почивка винаги е на ниво, а солената вода може да излекува всяко спречкване в офиса, всеки закъснял срок и всяка забележка на шефа.

Какво избират другите 30% – почивка сред природа,та за да са на по-спокойно и прохладно място или почивка край някой басейн в уютна вила, където вечер могат да се насладят на хубаво вино и вкусни домашни сирена. Ех, Рай…Дотук не откриваме разлики между двата типа жени, споменати по-рано.

Но след като уточнихме кой къде почива, нека разгледаме куфарите на тези жени. Винаги ми е било интересно как така тръгваш с два куфара, 1 раница, 1 лаптоп и дамската си чанта, за да прекараш 10 дни някъде. Чудя се, ама и аз правя същото, сигурна съм, че всички жени са така. Да може би 2/3 от багажа дори няма да влезе в употреба, но трябва да сме застраховани, че ако искаме да облечем точно онзи топ с черната дантела, а не червената рокля с V-образно деколте, то и двете неща трябва да са с нас. А и в крайна сметка, не ги носим на ръце тия куфари – нали затова има мъже – кавалери. <3

Добре и сега надникваме в куфарите им – ето го топа, червената рокля, ехааа, жестоко бюстие…, а този гащеризон няма конкурнция. Поглеждаме и в козметичните чантички – лосион за почистване на грим, тоник за лице, дневен и нощен крем, слънцезащита за лице, слънцезащита за тяло…супер! Следват преса за коса, маша, сешоар…и тук вече ми се завива свят. Момичета, защо причинявате всичко това на косата си?!

Знаете ли, че както солта в морето и химикалите в басейните, така и слънчевите лъчи я увреждат и могат да нанесат големи поражения на косата, които трудно ще се поправят. И тук е разликата между жените – тези, които са подредили вярно пъзела, зная, че за да имат идеална прическа, им е нужна здрава и красива коса. И въпреки че използват всички уреди, с които да й навредят, те имат и продукт, който ще защити косата и ще я подсили.

Без значение къде сте избрали да прекарате отпуската си, изберете нещо по-важно и което често пренебрегваме – това да осигурим почивка и за нашето тяло и коса. Точно затова, олиото GM Beauty е точно за вас, дами! Ако косата е суха и прекалено третирана и увредена, то олиото я възстановява в дълбочина, като възвръща блясъка и жезнеността й. Нужни са само по няколко капки дневно, за да заблестите отново.

Ако пък сте от късметлийките, които имат здрава и силна коса, която издържа на ежедневните мъчения на пресата, то олиото GM Bauty ще ви помогне по-дълго да съхраните здравината на косата си и да я предпазите от вредни околни влияния.

Какво представлява олиото за коса GM Beauty? Това е иновация, която създадохме, за да може всяка жена да се чувства красива, дори когато няма време и възможност да посети любимия си фризьорски салон. GM Beauty съдържа арганово масло, масла от бодлива круша и гроздови семки, витамин Е и едно от най-важните неща за всеки съвременен козметичен продукт – UV защита. Ценните масла във формулата правят косата мека на допир, като й възвръщат блясъка и жизнеността. UV филтърът в GM Beauty предпазва косата от вредните слънчеви лъчи през всеки сезон, солената морска вода и химикалите в басейните. Освен това притежава неустоим плодов аромат, който ще ви накара да се влюбите в него. За да използвате на 100% продукта, той е в специална airless бутилка – това е иновативна технология, която не използва помпичка, а продуктът се избутва към диспенсера с помощта на въздух. Така можете да сте сигурни, че използвате 100% от закупения продукт, без загуба на количество по дъното или в тръбичката.
Сега имате своето тайно оръжие за красива и здрава коса. Защото отпуските са, за да се чувстваме добре, да празнуваме незабравимите моменти и да ги снимаме – а кой би искал снимка с лоша прическа.. 😉

Посрещнете утрото с усмивка и с перфекна прическа! Изберете своя нов приятел – олиото за коса GM Beauty, и го направете неизменна част от своето ежедневие, за да сте винаги от тези жени, които диктуват тенденциите, и след които се обръщат с погледи на възхищение.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *